(untitled) (Modern education and development, 2025)
To’qimachilik korxonalarining maqsadlari, imkoniyatlari va rivojlanish istiqbollari barqaror muvozanatini saqlashga qaratilgan strategik rejalashtirish marketing strategiyasini shakllantirishning asosi hisoblanadi