(untitled) (Modern education and development, 2025)
Ushbu maqola maktab rahbarlarining boshqaruv kompetensiyasi darajasini aniqlash usullarini o‘rganishga bag‘ishlangan. Maktab rahbarlari, ta’lim tizimining muhim tashkilotlari bo‘lib, ularning boshqaruv kompetensiyasi o‘quv jarayonining sifatiga, o‘quvchilar va o‘qituvchilar o‘rtasidagi munosabatlarga, shuningdek, ta’limning umumiy samaradorligiga katta ta’sir ko‘rsatadi. Shunday qilib, maktab rahbarlarining kompetensiyasini aniqlash va baholash muhim vazifa hisoblanadi.