(untitled) (Modern education and development, 2025)
Ushbu maqolada, biz O‘zbekiston shaharsozlik madaniyatini Jarqo‘ton va Sopollitepa yodgorliklari misolida o‘rganamiz. Shuningdek, Bu yodgorlilarda shaharsozlik belgilari va xususiyatlarini ajratib o‘rganiladi va ilmiy-nadqiq etiladi.