(untitled) (Modern education and development, 2025)
ushbu maqolada matematika ta’limi va boshlangʻich sinflarda matematika darslarini oʻqitishda fazoviy geometrik shakllarning oʻrgatilishi, ularning mazmuni, o’qitish usullari, fazoviy geometrik shakllarni o’rgatishning ahamiyati, shakllari, vositalari, faoliyat turlari, o’qitishda e’tibor qilinishi lozim bo’lgan jihatlar xususidagi fikrlar o’rin olgan.