(untitled) (Modern education and development, 2025)
Mazkur maqola marosimlar va ularning xalq hayotidagi o‘rni, tarbiyaviy ahamiyati haqida so‘z yuritadi. Marosimlar insoniyat tarixining ajralmas qismi bo‘lib, ular xalqning madaniyati, urf-odatlari va qadriyatlarini saqlashda muhim rol o‘ynaydi. Maqolada marosimlarning turli turlari, ularning tarbiyaviy ahamiyati va zamonaviy jamiyatdagi o‘rni tahlil qilinadi. Shuningdek, marosimlar orqali yoshlar va bolalarga ma’naviy, axloqiy tarbiya berish, ijtimoiy aloqalarni mustahkamlash va milliy birlikni saqlash masalalari yoritiladi. Mazkur maqola marosimlarning hayotdagi o‘rni va ularni saqlashning ahamiyatini tushunishga yordam beradi.