(untitled) (Modern education and development, 2025)
U haqida qancha gapirsak, go‘yo so‘zlar kamdek, jumlalar ozdek. Vatan tug‘ilib o‘sgan go‘sha, ota bobolarimiz xoki yotgan tuproq va biz ham vaqti kelib bag‘rimizni berishimiz kerak bo‘lgan zamindir