(untitled) (Modern education and development, 2025)
Ushbu maqolada inklyuziv ta’limni tashkil qilishda kadrlar masalasi, inklyuziv sinf o’qituvchilari, resurs o’qituvchi hamda ijtimoiy pedagogning inklyuziv ta’limda tutgan o’rni, vazifalari shuningdek ularga qo’yiladigan talab va ko’nikmalar haqida batafsil ma’lumot berilgan. This article provides detailed information on the issue of personnel in the organization of inclusive education, the role and tasks of inclusive class teachers, resource teachers and social pedagogues in inclusive education, as well as their requirements and skills.В данной статье представлена ​​подробная информация по кадровому вопросу в организации инклюзивного образования, роли и задачам учителей инклюзивного класса, ресурсных педагогов и социальных педагогов в инклюзивном образовании, а также их требованиям и навыкам.