(untitled) (Modern education and development, 2025)
O’zbekistonda kichik biznesni barqaror iqtisodiy o’sish garoviga aylantirish davlatning asosiy maqsadlaridan biri hisoblanadi. ‘O’zbekiston 2030 strategiyasi maqsadlari doirasida ham kichik va o’rta biznesni xalqaro bozorlarga chiqishiga keng imkoniyatlar yaratish va startaplarni qo’llab-quvvatlash kabi belgilangan vazifalar davlat biznesning bunday turlarini rivojlanishidan manfaatdorligini tasdiqlaydi.