(untitled) (Modern education and development, 2025)
Ushbu maqolada teatr san’atining ahamiyati, uning ma’naviy o’rni, yoshlar orasida teatr ro’lini kuchaytirishning muhimliligi, shuningdek, maktab davridan boshlab yoshlarning teatr orqali estetik tarbiyalashning afzallik tomonlari haqida ma’lumot berilgan. This article provides information about the importance of theater art, its spiritual place, the importance of strengthening the role of theater among young people, as well as the advantages of aesthetic education of young people through theater from school age. В данной статье представлена ​​информация о значении театрального искусства, его духовном месте, важности усиления роли театра среди молодежи, а также о преимуществах эстетического воспитания молодежи посредством театра со школьного возраста.