(untitled) (Modern education and development, 2025)
Mazkur maqolada marosimlar va matallar inson hayotida tutgan o‘rni, ularning jamiyatdagi ahamiyati va avlodlar o‘rtasida qadriyatlarni saqlashdagi roli yoritiladi. Marosimlarning insonlarni birlashtirish, madaniy merosni asrab-avaylash va jamiyat barqarorligini ta’minlashdagi o‘rni tahlil qilinadi. Shuningdek, matallar hayotiy tajribani ixcham ifodalash vositasi sifatida ko‘rib chiqilib, ularning axloqiy va tarbiyaviy ahamiyati haqida so‘z yuritiladi. Marosimlar va matallar o‘zaro qanday bog‘liqlikda ekanligi ham tahlil qilinadi.