(untitled) (Modern education and development, 2025)
Ushbu maqolada xalq og’zaki ijodining eng yorqin va betakror na’munasi hisoblangan dostonlar va eposlarning tarbiyaviy ahamiyati, ularda ifodalangan vatanparvarlik g’oyasi va yoshlar orasida ommaboplik sabablariga alohida to’xtalib o’tiladi. Shuningdek, dostonlarda ifodalangan ma’no mazmunlarni hozirgi hayotimizda ham ahamiyati yo’qolmaganiga alohida to’xtalib o’tilgan.