(untitled) (Modern education and development, 2025)
Ushbu maqolada xalq pedagogikasida xalq amaliy sanʼati va hunarmandchilikning o‘rni va ahamiyati tahlil qilinadi. Xalq sanʼati va hunarmandchiligi asrlar davomida milliy madaniyatning muhim qismi sifatida shakllangan bo‘lib, yosh avlodni tarbiyalashda ulkan ahamiyatga ega. Maqolada xalq hunarmandchiligi turlarining pedagogik jihatlari va ularning o‘quv jarayonidagi o‘rni haqida fikr yuritiladi.