(untitled) (Modern education and development, 2025)
Ijtimoiy-pedagogik faoliyatda texnologiyalarni qo‘llash, zamonaviy ta’lim va tarbiya tizimlarida samaradorlikni oshirishda muhim rol o’ynaydi. Yangi texnologiyalar pedagoglar va ijtimoiy ishchilarga o’z ishlarini yanada samarali va interaktiv tarzda amalga oshirish imkoniyatini yaratadi. Kompyuter texnologiyalari, mobil ilovalar, onlayn platformalar, raqamli o’yinlar va boshqa vositalar yordamida bolalar va yoshlarning ijtimoiy, emosional va intellektual rivojlanishiga yordam berish mumkin. Bu mavzu, ijtimoiy-pedagogik faoliyatda texnologiyalarning ahamiyatini tahlil qilib, ularni amaliyotda qanday qo‘llash mumkinligini o‘rganadi.