(untitled) (Modern education and development, 2025)
Ushbu maqola ta’lim muassasalarida psixologik treninglarni o’tkazish, inson hayotida bunday treninglarni o’rni, inson hayotidagi muammolarni yechimi va stresslardan chiqib ketishda psixologik treninglarni o’rni haqidagi ma’lumotlar keltirilgan.