(untitled) (Modern education and development, 2025)
Agar hujjatlarni nusxalash, chop etish va skanerlashi mumkin bo’lgan ko’p qirrali uy yoki ofis uskunalarini qidirayotgan bo’lsangiz, o’zingizga printer, skaner va nusxa ko’chirishni o’z ichiga olgan MFP-ga etibor bering. Printerlar singari, ular lazer yoki siyohli bo’lishi mumkin.