(untitled) (Modern education and development, 2025)
Mazkur maqolada liberalizm va konservatizm mafkuralarining nazariy asoslari, tarixiy shakllanishi va zamonaviy jamiyatdagi o‘rni o‘rganiladi. Ushbu mafkuralarning davlat boshqaruvi, inson huquqlari va iqtisodiy tizimga ta’siri aniq dalillar va manbalar asosida tahlil qilinadi.