(untitled) (Modern education and development, 2025)
Ushbu maqolada kasbiy mahoratni oshirish uchun amaliy tajribalar muhimligi, real loyihalarda ishtirok etish, mentorlik dasturlaridan foydalanish, mustaqil mashg‘ulotlar olib borish va stajirovka jarayonlari haqida so‘z yuritiladi. Shuningdek, o‘z ustida ishlash va feedback olishning ahamiyati ham yoritiladi.