(untitled) (Modern education and development, 2025)
Ushbu maqolada boshlang‘ich sinflarda informatika fanini o‘qitishning metodik jihatlari yoritilgan. Bolalarga informatika fanining asoslarini o‘rgatishda foydalaniladigan innovatsion va interaktiv usullar, vizual dasturlash muhiti, hamda o‘quvchilarning qiziqishini oshirishga qaratilgan pedagogik yondashuvlar haqida so‘z boradi. Shuningdek, informatika darslarini samarali tashkil etish bo‘yicha tavsiyalar keltirilgan.