(untitled) (Modern education and development, 2025)
Mazkur maqolada Badiiy adabiyotlar vositasida bog’langan nutqni rivojlantirish texnologiyalari o’rganilgan. Shu bilan birgalikda, maqolada hikoya, ertak, asarlar yordamida bolalarnining nutqini rivojlantish mazmuni tahlil qilingan.