(untitled) (Modern education and development, 2025)
Ushbu maqolada sun’iy intellekt (SI) texnologiyalarining ta’lim sohasidagi o‘rni va imkoniyatlari tahlil qilinadi. Sun’iy intellekt ta’lim jarayonini avtomatlashtirish, individual yondashuvni ta’minlash va o‘quvchilarning bilim olish samaradorligini oshirish kabi jihatlarga katta ta’sir ko‘rsatmoqda. Shuningdek, maqolada SI yordamida ta’lim sifatini oshirish bo‘yicha ilg‘or tajribalar va istiqboldagi yo‘nalishlar ko‘rib chiqiladi.