(untitled) (Modern education and development, 2025)
Ushbu maqolada O‘zbekistonda maxsus yordamga muhtoj bolalar uchun tashkil etilgan muassasalar faoliyati, ularning maqsad va vazifalari, shuningdek, bolalarning jamiyatga integratsiyasini ta’minlashdagi roli keng yoritiladi. Maqolada “Imkon” reabilitatsiya markazlari, ixtisoslashtirilgan maktabgacha ta’lim tashkilotlari va boshqa muassasalar misolida mamlakatda amalga oshirilayotgan chora-tadbirlar haqida batafsil ma’lumot beriladi.