(untitled) (Modern education and development, 2025)
Abu Rayhon Beruniy nomli Sharq qo‘lyozmalari markazi fondida saqlanayotgan an-Navaviyning inv. №3200 raqamli hamda inv. №3294 raqamli qo‘lyozma nusxalarining tavsifi berildi.