(untitled) (Modern education and development, 2025)
Uchta taʼlimda maqola, matematika, arifmetik progressiya mavzusini oʻqitishda interfaol metodlarning ahamiyatini oʻrganadi. Interfaollar talabalarning faolligini, materiallarni ishlab chiqarishni uyg’tish va o’rganish metodologiyasini yaxshilashga yordam beradi. Maqolada interfaol metodlarning turlari, manbalar va xatolari, arifmetik progressiyani o’qitishda qo’llanilgan amaliy misollar. Bundan tashqari, interfaollarni qo’llashda e’tiborga olish kerak bo’lgan vaqt va undan ko’p yuk olish uchun yo’nalishlar tarqatish metodikasi.