(untitled) (Modern education and development, 2025)
Ushbu maqola Delphi dasturlash muhitida oddiy ilova yaratish, ilova loyihasini boshqarish, ilovani saqlash va yuklab olish, ilova oynasining xossalarini o’rnatish, hodisalarni boshqarish va vizual komponentlardan foydalanish kabi jarayonlarni o’rganadi. Maqola davomida amaliy misollar bilan birga Delphi muhitining afzalliklari va kamchiliklari ham muhokama qilinadi.