(untitled) (Modern education and development, 2025)
Zamonaviy jamiyatning rivojlanishida sifatli ta’lim muhim omillardan biri hisoblanadi.O’zbekistonda ta’lim sohasida yuksalish jarayoni davom etayotgan bir paytda ,Profi University ilg’or ta’lim muassasalaridan biri sifatida ajralib turadi.Ush bu universitet ta’lim tizimining xalqaro standartlariga mos holda tashkil etilgan bo’lib,talabalarga zamonaviy bilim va ko’nikmalarni berish,ularni bozor iqtisodiyoti talablariga javob beradigan mutaxasislarga aylantirishni maqsad qilgan.