(untitled) (Modern education and development, 2025)
Neyrolingvistika zamonaviy tilshunoslikning bir sohasi hisoblanib, uning tarixi, ahamiyati va vazifalari haqida olimlarning fikriga tayangan holda o’rganish olib borildi. Ushbu yangi soha o’z o’rnida tilshunoslikdagi qaysi sohalar bilan chambarchas bog’liq ekanligi ko’rib chiqildi va izoh berildi.Neurolinguistics is considered a field of modern linguistics and its history, peculiarities and tasks have been studied based on the opinions of scientists who worked on this matter. The fields in linguistics which are closely connected with this new field are learned.