(untitled) (Modern education and development, 2025)
Maqolada jamiyat tomonidan olingan pnevmoniya bilan kasallangan yosh bolalarda bronxoobstruktiv sindromning xususiyatlari to’g’risidagi ma’lumotlar keltirilgan. Klinikada pnevmoniya bo‘yicha davolanayotgan 202 nafar bolaning 98 nafarida (48,5%) bronxial obstruktsiya og‘ir bo‘lgan.