(untitled) (Modern education and development, 2025)
mazkur maqolada avtomobil tushilishi va birinchi avtomobilning yaratilish tarixi o’z aksini topgan bolib avtomobilning zaruriy extiyot qisimlarining tuzilishi yozib o’tilgan .