(untitled) (Modern education and development, 2025)
Ushbu maqolada o‘quvchilarning ta’lim tashkilotlarida mıllıy qadrıyat urf-odat anʼanalar foydalanıshgа уо‘nаltırılgаn ınnovatsıon pеdаgоgık jаrаyоnning mоdеlını takomıllashtırısh usullari bayon qilingan.