(untitled) (Modern education and development, 2025)
Ushbu maqola so’z mulkining sultoni buyuk mutafakkir Mir Alisher Navoiy bobomiz ijodida komil inson haqidagi qarashlari, insonni ilmga intilishi uning har tomonlama yuksalishi, bu kabi fikrlarni asarlardagi talqini haqida