(untitled) (Modern education and development, 2025)
Ushbu maqola orqali birktiruchi to‘qimaning organizmdagi tarkibi va ularning hujayra elementlari va ular qanday funksiyani bajarishi haqidagi ma’lumotlarga ega bo‘lasiz.