(untitled) (Modern education and development, 2025)
Maqolada ayollarda homiladorlikdan avvalgi qo’rquvlarning psixologik jihatlari, ularning kelib chiqish sabablari, turlari va oqibatlari tahlil etilgan. Shuningdek, ushbu qo’rquvlarni yengish va homiladorlikka psixologik tayyorgarlik ko’rish bo’yicha tavsiyalar berilgan.