(untitled) (Modern education and development, 2025)
Ushbu maqolada maktabgacha ta’lim muassasalarida turli yosh guruhlarida ta’lim jarayonining o‘ziga xos xususiyatlari yoritilgan. Maqolada ilk yoshdan boshlab bolalarga ta’lim berish jarayoni, uning mazmuni, metodlari va tashkil etilish shakllari haqida batafsil ma’lumot berilgan.