(untitled) (Modern education and development, 2025)
Ushbu maqolada sanoat korxonalarida investitsiya jarayonlari taraqqiyotini ta’minlashda muhim omillarni aniqlash va ularni tasniflash yoritilib berilgan. Sanoat korxonalarida investitsiya jarayonlarini rivojlantirishda iqtisodiy, moliyaviy, texnologik, ijtimoiy va ekologik omillar muhim ahamiyatga eganligi ko’rib chiqildi. Ushbu omillarni tizimli ravishda baholash va tasniflash, investitsiya jarayonlarini yanada samarali boshqarishga yordam berishi o’rganildi.