(untitled) (Modern education and development, 2025)
ushbu ilmiy maqolada Tarixiy yozma manbalar tahlili tarixshunoslikning asosiy metodlaridan biri bo’lib, o’tmishdagi voqealar, shaxslar, madaniy holatlarni to’g’ri tushunishga yordam beradi.