(untitled) (Modern education and development, 2025)
Ushbu maqolada adabiyotshunoslik nazariyasi fanining mohiyati, rivojlanish omillari va qonunyatlari, jamiyat hayotidagi o’rni va vazifalari, unda badiiy asar tabiati hamda uning tuzilishi, badiiy til xususiyatlari, adabiy turlar va janrlar kabi masalalarni umumiy tarzda o’rganilishi va qonuniyatlarni ochib berilishi tadqiq etilgan.