(untitled) (Modern education and development, 2025)
Ushbu maqolada raqamli texnologiyalar, masofaviy ta’lim tizimlari va sun’iy intellektning ta’lim jarayonidagi o‘rni haqida ma’lumot beriladi. Raqamli texnologiyalar o‘quvchilarga bilim olishning yangi imkoniyatlarini yaratib, o‘quv jarayonini yanada samarali va interaktiv qilishda muhim rol o‘ynashi, shuningdek, O‘zbekistonda ta’lim sohasidagi raqamli transformatsiya jarayoni va bu sohadagi tadqiqotlarning ahamiyati haqida so‘z yuritiladi.