(untitled) (Modern education and development, 2025)
Soya doni dunyo bo‘yicha oziq ovqat va hayvonlarga yem sifatida keng tarqalgan va muhim mahsulot hisoblanadi. Soya doni o‘zining yuqori oqsil va yog‘ tarkibi bilan ko‘plab sanoat tarmoqlarida ishlatiladi. Ammo, soya donining sifatini va foydalanuvchanligini oshirish uchun uning qayta ishlash texnologiyalarida innovatsion yondashuvlar kerak. Ushbu maqolada zamonaviy texnologiyalar yordamida soya donini innovatsion qayta ishlash texnologiyalari haqida so‘z boradi.