(untitled) (Modern education and development, 2025)
Ushbu maqolada bolalar oziq-ovqat mahsulotlari bozorida marketing tad-qiqotlari o‘tkazish va bolalar oziq-ovqat mahsulotlari bozorining xususiyatlariga ko‘ra tas-niflanishi ko‘rib chiqilgan. Bolalar oziq-ovqat mahsulotlari bozorining alohida elementla-rining o‘zaro bog‘liqlik sxemasi ishlab chiqilgan.