(untitled) (Modern education and development, 2025)
Ushbu tezisda yashirin iqtisodiyot tushunchasi uni mamlakatimizda tutgan o‘rni va axamiyati uning oqibatlari xaqida fikr yuritilgan. Bundan tashqari xorijiy mamlakatlar tajribasi xam o’rganilgan.