(untitled) (Modern education and development, 2025)
Ushbu maqola rangli metallarni, alyuminiy va mis qotishmalarini tayyorlamoqda. Maqsad - payvandlash parametrlarining payvand chokining sifati va mustahkamligiga ta’sirini aniqlash, ushbu usulning tuzatish va muammolarni bartaraf etish. Yuklab olish jarayoni yuqori sifatli va mustahkam payvand choklarini olish imkonini beradi, bu esa ishlab chiqarish samaradorligini va mahsulot sifatini yaxshilaydi.