(untitled) (Modern education and development, 2025)
Muhtaram tarjimonlarimiz Shayxzoda va Mirtemir “Yoʻlbars terisini yopingan pahlavon”ning toʻla va mukammal matnini oʻzbek tiliga tarjima qilib, unutilmas yodgorlik, bebaho asarni xalqimizga taqdim etdilar”.Maqsud Shayxzodaning o‘zbek tarjimonlik sohasidagi o‘rni beqiyosdur.