(untitled) (Modern education and development, 2025)
Ushbu maqolada ikki xalq farzandi Maqsud Shayxzodaning O‘zbekistonga bag’ishlangan she’rlari tahlil qilinadi. Shuningdek, she’rning hayotiyligini, ta’sirchanligini ta’minlagan badiiy san’atlar haqida fikr bildriladi. Badiiy adabiyotning umuminsoniy qadriyatlarni tarannum etish, millatlarni, xalqlarni ezgulikda birlashtirishdek bosh vazifasi haqida so‘z yuritiladi.