(untitled) (Modern education and development, 2025)
Ushbu maqolada SWOT tahlilining marketing strategiyasini rejalashtirishdagi o’rni va ahamiyatini batafsil ko’rib chiqamiz. SWOT tahlili bu tashkilotning ichki va tashqi muhitini baholashga imkon beruvchi strategik rejalashtirish vositasi bo’lib, u kuchli tomonlar, zaif tomonlar,imkoniyatlar va tahdidlarni aniqlashga yordam beradi. Maqola SWOT tahlilining marketing jarayonidagi ahamiyati, strategik qaror qabul qilishda, bozorni tushunishda, resurslarni optimal taqsimlashda va risklarni boshqarishda qanday foyda keltirishi haqida ma’lumot beradi.Shuningdek, maqolada SWOT tahlilini amalga oshirish bosqichlari va uning natijalari asosida marketing strategiyasini ishlab chiqish jarayoni ham yoritiladi.Samarali strategiyalarni yaratish uchun zarur bo’lgan asosiy tamoyillarni taqdim etadi.