(untitled) (Modern education and development, 2025)
Ushbu maqolada strategik marketingda neyron tarmoqlardan foydalanishning afzalliklari, tarmoq bo`yicha ishlagan yetuk olimlarning mashxur asarlari va ishlari, mavzuga oid terminlar va shu bilan birga dunyoga mashxur kampaniyalar misolida ko`rib chiqiladi.