(untitled) (Modern education and development, 2025)
Ushbu maqola farzandlarning onalariga bo’lgan hurmatining shakllanish jarayonini o’rganadi. Maqolada oiladagi tarbiya, ota-onalarning o’rnak bo’lishi, madaniy an’analar va ijtimoiy muhitning farzandlar hurmatining shakllanishidagi roli tahlil qilinadi. Shuningdek, onalarga bo’lgan hurmatning yoshlar axloqiga va jamiyatdagi ijtimoiy munosabatlarga ta’siri ko’rib chiqiladi. Maqola onalarga bo’lgan hurmatni tarbiyalashning ahamiyatini ta’kidlaydi va ota-onalarga amaliy tavsiyalar beradi.