(untitled) (Modern education and development, 2025)
Ushbu maqola onalarning hayotimizdagi bebaho o’rni, ularning biz uchun tayanch ekanligi va jamiyatdagi muhim rolini o’rganadi. Maqolada onalarning farzandlar tarbiyasidagi o’rni, oila mustahkamligini ta’minlashdagi hissasi, shuningdek, jamiyatdagi faoliyati va yutuqlari tahlil qilinadi. Maqola onalarning mehr-muhabbati, fidoyiligi va sabr-toqati inson hayotida muhim o’rin tutishini ta’kidlaydi va ularga bo’lgan hurmatimizni namoyon etadi.