(untitled) (Modern education and development, 2025)
Ushbu maqola chinakam muhabbatning mohiyati, uning inson hayotidagi o’rni va ahamiyatini o’rganadi. Maqolada sevgi va muhabbat tushunchalari o’rtasidagi farq, asl muhabbatning belgilari, uning inson ruhiyatiga ta’siri, shuningdek, muhabbatning turli ko’rinishlari (ota-ona muhabbati, do’stlik muhabbati, romantik muhabbat) tahlil qilinadi. Maqola chinakam muhabbat inson hayotini boyituvchi, unga ma’no beruvchi va uni kamolot sari yetaklovchi qudratli kuch ekanligini ta’kidlaydi.