(untitled) (Modern education and development, 2025)
Ushbu maqolada O‘zbekistonning Yevropa Ittifoqi (YeI) bozorlariga GSP+ tizimi orqali kirish jarayoni tahlil qilinadi. GSP+ dasturining afzalliklari, eksport imkoniyatlari va asosiy strategiyalar ko‘rib chiqiladi. Shuningdek, YeI talablariga javob berish, logistika muammolarini hal qilish va tadbirkorlarni qo‘llab-quvvatlash kabi muammolar yoritilib, ularni bartaraf etish yo‘llari taklif etiladi. Maqola O‘zbekistonning xalqaro bozorlarda raqobatbardoshligini oshirish uchun samarali choralarni o‘rganishga qaratilgan.