(untitled) (Modern education and development, 2025)
Ushbu maqola shaxs va uning tolerantlik tushunchasini o’rganishga bag’ishlangan. Tolerantlik, insonlarning o’zaro munosabatlarida muhim rol o’ynab, boshqalar bilan fikr almashish, murosaga erishish va tinchlikni saqlashda asosiy omil sifatida ko’riladi. Maqolada tolerantlikning ahamiyati, uning shaxsiyatini rivojlantirish va jamiyat barqarorligini ta’minlashdagi o’rnini ta’kidlanadi. Tolerantlikning yo’qligi itimoiy nizolar va diskriminatsiyaga olib kelishi mumkinligi haqida fikirlar keltiriladi.